Assalamu'alaikum ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  Nurisfm Network
Naskah tentang Ilmu Agama Islam dalam media ini diambil dan disusun dari berbagai sumber. Tidak tercantumnya sumber dan penulis, bermaksud untuk penyajian ilmu yang 'netral' semata. Mudah-mudahan menjadikan amal baik bagi penulisnya dan mendatangkan kebaikan bagi sesama. Kelemahan dan kekurangan serta segala yang kurang berkenan dihati mohon dimaafkan. Apabila ada pihak yang keberatan atau merasa dirugikan dimohonkan menghubungi Admin (Abu Azka). Dan untuk naskah-naskah ilmu pengetahuan umum, Insya Allah akan dicantumkan sumber dan atau penulisnya. Mohon Maaf sebelumnya, sekian dan terima kasih ^-^

ALBUM TERBARU DESTINY

Written By Rudianto on Minggu, 01 November 2009 | 13.28


Destiny merupakan sebuah kumpulan Nasyid Modern yang dianggotai oleh sekumpulan remaja yang optimis dengan kemampuan hiburan yang mendidik jiwa dan menenangkan fikiran. Tampil dengan Album sulung di bawah terbitan Wisdom Mind Sdn. Bhd, Destiny sedang merencanakan program-program yang akan menemui para peminatnya.

Kumpulan ini diberi nama DESTINY “Takdir”.
D- Destinasi E- Emosi S- Spritual T- Tekun I- Insaniah N- Nurani Y- Yakin

“ Untuk mencari Destinasi Cinta Hakiki dari Allah s.w.t. perlulah mempunyai Emosi dan mentalitas yang kuat dan positif. Spritual yang kokoh dan ketaqwaan yang mantap, juga Tekun dalam mecari keredhaan Allah s.w.t. bagi melahirkan dan menzahirkan sifat Insaniah dalam diri untuk memperolehi Nurani dari Ilahi. Seterusnya Yakin bahawa setiap takdir dan ketentuan Allah s.w.t. mempunyai hikmah yang tidak terjangkau oleh akal seorang insan yang bernama hambaNya..”


Untuk maklumat lanjut mengenai album Destiny sila layari website rasmi di :

Destiny (Blog)
& Destiny's Fan Club (Facebook) & Destiny (Website)

silahkan kunjungi untuk paparan yang lebih jelas mengenai kumpulan Destiny

0 komentar:

Posting Komentar